Oldal kiválasztása

A szép megvalósított álmok a legtöbbször a megvalósítatlanság süllyesztőjében végzik.

A Szép álmok, erős célok megvalósítása viszik előre, és teszik jobbá a világot. Biztos, Te is rengeteg dolgot elhatároztál: tényleg játszok a gyerekkel, elviszem vacsorázni a kedvesemet, nekiállok mozogni, hódolok a legkedvesebb hobbimnak… És nem történik meg ezekből semmi. Ez a videó 6 percben arról szól, hogy melyek az alapvető okok. A megvalósítás feladásának okai ennél összetettebbek, de az alapvető okokat a videóban felsorolom.

Egyedül nem megy…

A legfontosabb: egyedül nem megy. Senkinek. A legerősebbnek sem. A célodat a szívednek kell tudni. Mindenki célja szent. A társadalom sokszor nem támogatja látszólag azt, amiben hiszel, sőt, gyakran ellenséges közeggel találkozol: ebből a hülyeségből nem lehet megélni, álmodozz csak, majd leszállsz a földre, álmodozás az élet megrontója… Ismerős? Nos, a közösségi közlekedés hatalmas reformjai, a tengerek és óceánok megtisztítása, erdőtelepítés, új oktatási módszerek kialakítása – mind mind olyan álmodók művei, akik ellenálltak a társadalom nyomásának. Ehhez társakra, hasonlóan gondolkodók társaságára volt mindegyiküknek szüksége. Tehát ahelyett, hogy „nem megy”, találd meg, hogy „kik támogatnak majd ebben?”

Az onlineböjt.hu közösséget épít. Sokfélék vagyunk, ám egyvalamiben hiszünk: a világ a példánktól változik meg, nem a véleményünktől.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1