Oldal kiválasztása

 Igent mondani a világra, megismételni, ez a világ újrateremtése, egyszersmind önmagunké is, ezzel válunk nagy művésszé, teremtővé. 

Kérdés a lélekhez

Az elmúlt 5 éved teremtése milyen hatással volt:

  • rád
  • a családodra
  • a tágabb környezetedre
  • a világra?

A tárgyaid, melyeket megszereztél, milyen hatással bírtak/bírnak? Az okleveleid használod-e? Az egyéb tudásod valahogyan hasznosul-e? Van-e hobbid, és feltölt-e?

Sorold fel az elmúlt 5 év 5 legjobb, legeredményesebb teremtését, amit te hoztál létre (élmény, tárgy, alkalom, kapcsolódás, tudás – bármi, ami mérföldkő, vagy életedre meghatározóan hatott) Ez csak rád hatott, vagy másokra is? Miként?

Mit egyek?

Reggelire marad a szilva, ha reggelizel. Ha úgy döntöttél, hogy elhagyod a reggelit egy időre, akkor szilvát első étkezés előtt fogyaszd!

Ebéd: frissen facsart, vagy 100%-os gyümölcs vagy zöldséglé (az ivókúrához használatos dr Steinbergerből p bármelyik választás kiváló)

rizs, olívaolajon átsütött cukkini friss fokhagymával, és rizzsel. Ez egy gyors, olcsó, és roppant egyszerű recept, gyakran érdemes elkészíteni. Idénye van, és nagyon finom. Jó hír: ebből bátran ehetsz sokat is 😉

vacsi: saláta, vagy Növényi tejjel készült tejberizs kis mézzel, fahéjjal. (csak akkor, ha nem akarsz fogyni a böjt alatt.)

Ajándék a térnek

Nézd át a család téli ruhatárát: ha a gyerek kinőtte, vagy már nem kell, akkor ajándékozd el. Ha már nem hordod, dobd ki.

Amennyiben szükséges néhány új darab, írd fel bevásárlólistára.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1