Oldal kiválasztása

Bármit alkottok, mindenen legyen rajta a nyugalom és a pihenés bélyege.

Bengt Danielsson

 

Kérdés a lélekhez

Idén ízelítőt kaptunk abból, milyen az, amikor megáll az általunk létrehozott, sok szinten virtuális élet.

  • Belőled milyen felismerést hozott ki?
  • Milyen olyan tudásod van (az elmlt napokban már töprengtél ezen), amely egy „apokaliptikus időben” használható? Milyen olyan tudásod van, amelyre szüksége van valójában másoknak?
  • Neked mire van valójában szükséged? (Tehát nem vágyad, hanem szükséged.) Testi, lelki, szellemi értelemben?
  • A valódi szükségleteidet segítség nélkül mennyire tudod kielégíteni? (ruhavarrás, főzés, növénytermesztés…)

Az igények, szükségletek változásairól szóló mai ajánlatomat itt nézhetitek meg.

 

Mit egyek?

Délelőtt szőlőt! Amennyi csak jó esik.

Délben sütőtök csodát. Nagyjából húsz dekagramm sült vagy főtt sütőtök napi A-vitamin-szükségletünk több mint dupláját tartalmazza. A sütőtök magas rosttartalmának köszönhetően igen laktató étel, közben viszont csupán kevés kalóriát tartalmaz. Több kutatás is igazolja, hogy a rostban gazdag étrend segíti a fogyást, egyben az egészséges testsúly fenntartását is. A sütőtökben lévő karotinoidok segítenek semlegesíteni a szabadgyököket, így bőrvédő hatásuk is van, és segítenek felvenni a harcot a ráncok idő előtti kialakulásával szemben is. – tehát természetesen minél több sütőtököt minél több formában.

Ha rám hallgatsz, tartasz egy lazulós napot, és egyszerűen megsütöd a sütőben. Tényleg laktató, és sokat lehet belőle enni. Persze az ízletes sütőtök krémleves is gyorsan elkészül: hámozd meg, főzd össze kis hagymával, sózd, turmixold le. Ízesítsd gyömbérrel, borssal. Hihetetlenül finom!

plusz ajándék

Ha teheted, menj el szaunázni!

Ha úgy döntöttél, hogy léböjtöt tartasz, nagyban segíti a méregtelenítést. (persze fogadd meg az alapszabályokat: betegen, lázasan, ill. menstruáció alatt kerüld a szaunát!)

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1