Oldal kiválasztása
Utólag sokan tapasztaljuk, hogy életünket éppen az tette tönkre, amit foggal-körömmel kiharcolunk, kierőszakoltunk magunknak.

Müller Péter

Gondolatok a lélekhez

Milyen olyan terveid, céljaid voltak az elmúlt évben (elmúlt 10 évben) melyek:

  • jobb, hogy nem teljesültek?
  • teljesültek, de jobb lett volna, ha nem teljesülnek?
  • nem teljesültek – és teljesen mindegy már, nem sajnálom?
  • nem teljesült (miért nem?) és életem nagy veszteségének tartom.
  • teljesült, és a mai napig hálás vagyok érte.
  • nem számítottam rá, nem is volt kitűzött cél, egyszerűen megtörtént – és nagyon örülök neki!

Ajándék - amit csak te adhatsz

Az egyik legszemélyesebb ajándék. (Kamaszkoromban készítettem először egy barátnőmnek. Hatalmas öröm volt, sokan készítettek utána maguknak vagy egymásnak.)

Kérdések könyve

Egy díszes, szép napló vagy füzet az alap (ezt bármely írószerben beszerezheted)

Írd tele kérdésekkel a lapok tetején! Minden lappárra 1-1 kérdés (maradjon bőven hely a válaszra!)

Használati utasítás 1: minden kérdésre adj rövid, átgondolt (őszinte) választ! Add oda azoknak a barátaidnak, akiknek a gondolatai fontosak számodra, hogy írják be ők is a válaszukat. Egyes kérdésekről aztán egy tea vagy kávé mellett lehet vitatkozni, elmélkedni offline 🙂 FONTOS: ha ilyen naplót ajándékozol, akkor óvatos kérdéseket fogalmazz meg, kerüld a legmélyebb titkok feltárására vonatkozó kérdéseket! Ilyeneket: mi a kedvenc filmed? Melyik vers fogott meg? Mitől ráz ki a hideg? Mi lesz szerinted veled 10 év múlva? Mi a kedvenc ruhadarabod? Mit nem vennél fel soha? Szerinted egy lány kezdeményezhet-e kapcsolatot? Mit tiltanál be? stb…

Használati utasítás 2: Ezt egyéni elmélkedésre szánod. Gondolkodj el hosszan az alábbi kérdéseken… Bőven van időd átgondolni, akár visszatérni 1-1 kérdéshez többször. (Kifejezetten jó ajándék nehéz időszakon átment vagy épp átmenő barátoknak.)

Ha ilyen ajándékot szeretnél készíteni, most kezdd el, mert hosszú időbe telik, ameddig kitalálod a megfelelő kérdéseket!

Egy kis böjt

Holnap kezdődik a 3 napos nagy tisztulás! Bármelyik utat is választottad, bátran lépj rá! Tapasztalat, hogy a böjt felszabadítja a kreativitást. Használd ki! Ha kérdésed van, kérlek, írj rám e-mailt: lalindababai@gmail.com! Ha rosszul vagy, hívj fel: 06203366169 (Persze nem leszel rosszul, de a szám jól jöhet egyéb esetben is 😉 )

Tisztító, erőt adó 3 napot kívánok!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1