Oldal kiválasztása

2022 Föld böjt

A teremtés villanásai – szeptember 22- október 01.

Vágjunk bele!

A feliratkozás nem jár kötelezettséggel. Ajándékba kapsz egy programot, mellyel egyrészt felkészíted a tested az őszi időszakra, másrészt tudatosíthatod magadban, miként teremted a valóságodat. 

10 nap, 10 lépés a földön

Mit teremtettünk?

Idén különösen nehéz volt meghatározni a böjt kezdőnapját. A bolygók ugyanúgy bolyonganak az égen, mint eddig tették – de valahogy mégis más időket élünk. Érezhetően mások az energiák, a napok menete. A látszat ugyan még igyekszik takargatni a mélyből feltörő valamit, de egyre nehezebben tartja magát a felszín. Érezhetően nyugtalan a mély.

Mit teremtettünk? Egy fogyaszthatatlan fogyasztói társadalmat egy kis rétegnek, és egy innen nem látható hatalmas kizsákmányolt, nyomorban lévő sokaságot, masszát? Egy jobb világot? Sebeket a földre, élhetetlen tengereket, felégetett erdőket? Gyógyuló, élhető bolygó alapjait?

A siker egy elérendő cél lett, melyet minél kevesebb élő munkával szeretne a ma embere elérni. Példaképeink a gazdag, luxus életet élő emberek. Akkor is, ha valaki azt mondja, hogy nem, hiszen a lélek előbbre való. Mindenki jól szeretne élni. Tele vannak a semmitmondó motivációs trénerek előadásai, akik álmokat árulnak… És egyre több az elégedetlen, elkeseredett ember. Az „álom” is árucikk lett.

Mit teremtettünk mi bele a világba? A továbblépéshez ezzel kell szembenéznünk azon a 2022 őszén, amely nyarán lehullottak az illúzióink.

 

Az idei böjt menete

 

Ismét 3 lábon áll a rendszer. A hangsúly a töprengéseken lesz első sorban, másodsorban a rendezésen és a testgyakorlatokon – és az étkezés az utolsó a sorban.

A tavalyihoz képest a változás az étkezésben: a kísérőgabona mindenkinek rizs lesz. A rizsfajták közül viszont válogathatsz, akár naponta is. A sót idén nem hagyjuk el, viszont 10 napra MINDEN állati eredetű, és feldolgozott élelmiszer elmarad. Ezen túl, CSAK HAZAI,  lehetőleg termelőtől vásárolt termékek fogyasztása javallott ebben a 10 napban.

Idén teszek javaslatot pár olyan termékre is, ami gyorsítósávra teszi a salaktalanítást. 

Egy mintaétrendet küldök, amely mindenki számára megfelelő kombináció összetételére alkalmas. Választható a többszöri étkezés, vagy az időszakos ebben az időintervallumban is.

 

 

A legfontosabb változások idén

Az étkezésben:

  • lesz só;
  • kísérőgabona a rizs lesz mindenki számára;
  • csak növényi alapú étkezés lesz ezalatt a 10 nap alatt;
  • kizárólag hazai alapanyagokból áll az étek.

A lelkiekben:

  • idén a saját teremtőképességet, és a teremtés eredményeit elemezzük;
  • az eddig teremtett dolgainkat vesszük igen szigorúan górcső alá;
  • a teremteni kívánt dolgokat átgondoljuk;
  • lesznek speciális kézzel készítendő feladatok.

Indulhatunk?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1