Oldal kiválasztása

2022 – A jövő elkezdődött

Ha ezt a levelet olvasod, akkor már valamilyen formában találkoztunk: lehet, hogy a múltban egy hirdetésre iratkoztál fel, és az is lehet, hogy más részt vettél valamilyen programon. Az idei böjtprogramot ugyanis nem hirdettem meg a szokásos módon. Újjáépíteni hívlak: magadat, kapcsolataidat, a környezetedet, és a Földet. 

 

20-as évek - teremtés!

NAGYBÖJT 2022

Változások a folyamatban:

Formai változtatás: nem a hagyományos leveleket kapod, hanem naponta 1-1 linket. A linken éred el a napi feladatokat, gondolatokat szépen áttekinthetően.

Formai változtatás 2: Hetente egy magazin jellegű oldalt küldök érdekességekkel, és olyan inspiráló hírekkel, melyek az életmód, táplálkozás, lélek témakörében osztanak meg tudományos berkekben is elfogadott nézőpontokat.

Tartalmi változások: az alapprogram tartalma nagyban változott mind az étkezés, mind a napi kérdések tekintetében. Az alap, a belső árnyék, belső fény felosztás megmaradt – hisz ami jó, azon csak formailag változtattam.

 

Idén is a szokás szerint lesz alapprogram, belső árnyék, belső fény.

 

Az Élet maga a mozgás, a felfedezés

A böjt idővonala:

2022 március 02. – hamvazó szerda

2022 március 03- 30 – felvezetés

2022 április 01-10 – léböjt (vagy a böjt erős része)

2022. április 10-15 levezetés

Ahhoz, hogy erőt tudjuk adni egymásnak, és feltöltődjünk, el kell mozdulni a hétköznapok kényelméből. Mint tudjátok, a csodák odakinn vannak. Tehát kalandra fel! A facebook csoport egy olyan hely, ahol meg tudjuk osztani egymással a gondolatainkat.

Sajnos a levélben említett oknál fogva kirándulást nem tudok szervezni még. DE! Kézműves foglalkozást igen, ha van rá igény. Nagyon klassz látványos technikákat tanulhatsz meg miközben elmélyülsz az alkotás örömében. 

 

Böjtölök

Böjttörés

 

Sajnos eljött az a pillanat, amit az elmúlt években többször írtam: Tatus nem vállal több tűzön járást kora okán. 

A közös böjttörés így is megtörténhet: Vinyén a 9 gázló gyakorlat vár benneteket, utána kézműves foglalkozás. Erről a kérőbbiekben írok még.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1