Oldal kiválasztása
“… kétség sem fér hozzá, hogy Dániának nem kellett megbánnia, hogy a háború alatt főleg tejet, zöldséget és gabonát fogyasztott. Ha Közép-Európa is egy hasonló étrendet követett volna, akkor senkinek sem kellett volna éhen halnia. A németek mindebből semmit sem tanultak, hiszen az állatállományt ismét a háború előtti szintre akarják emelni a megfelelő életszínvonal elérésére. Ezzel nem értek egyet. Az embereknek elsőként elegendő kenyérre, krumplira, káposztára és tejre van szükségük. A hús az utolsó a sorban. Ha az embereknek arra kell várniuk, hogy a sertés és a legelő állatok elegendő takarmányhoz jussanak, akkor éhen halnak, mielőtt még jutna nekik valami az állatok húsából.”

Mikke Hindhede

Kérdés a lélekhez

Milyen felelősségek terheitől félsz? Milyen félelmek mérgeznek, blokkolnak leginkább?

Kényeztetés a testnek

Vegyél napfürdőt! A Napfény feltölti a lelket, és segít az immunizálásban. Természetes közeget keress, ahol kevés az ember: kerékpározz, sétálj, emeld az arcod a napfénybe!

ajándék a térnek

Ha még nem tetted meg, tisztítsd el a kerékpárod, fújd fel a gumikat, tégy vele próbakört! Ha nincs kerékpárod, akkor azt a sporteszközt, amivel ki tudsz mozdulni a hétköznapokból (görkori, roller). Ha ilyen sincs – miért nincs 🙂 ?
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1