Oldal kiválasztása

Halára isszák magukat sokan – pedig kerülik az alkoholt

Ebben a hatalmas forróságban mindenki kívánja a hideg innivalót. Persze jól megtanultuk, hogy forróságban az alkohol kifejezetten káros, tehát a hűtőbe alkoholmentes italokat érdemes tenni, és máris mindent megtettünk az egészségért. Legalábbis ebben az illúzióban töltjük magunkba a hideg italokat. Közben nem gondoljuk át, hogy édes méreg csordogál le a torkunkon.

A cukros üdítők és a szív- és érrendszeri betegségek | Gyógyszer Nélkül

Az ipari üdítőitalok tele vannak számunkra ismeretlen, titkos összetevőkkel, melyek nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve gyors méregként képesek hatni. A kiválasztószervek nincsenek felkészülve ekkora terhelésre. Rosszullét, émelygés, fejfájás, étvágytalanság, esetleg eszméletvesztés is járhat a cukrozott, színezett üdítőitalok mértéktelen fogyasztása után. Hosszú távú mérsékelt fogyasztásuk lépésenként vezet az inzulinrezisztenciához, és a cukorbetegséghez. Igen, a rostos üdítőké is. A light termékek talán még veszélyesebbek, hisz a szervezetben rákkeltő anyagokkal érik el az édes ízt. 

Konkrétan: napi egy pohár cukrozott üdítő fogyasztása egy év alatt felnőtteknél 0,12 súlygyarapodást jelent (és ritkán állunk meg egy pohárnál). Gyermekeknél még rosszabb a helyzet. Az elhízás a serdülők 54 százalékát érinti!

Kövér gyerekek: Pécsen jön az ellentámadás | pecsma.hu

A cukros üdítők és a 2-es tipusú diabétesz kockázatát klinikai vizsgálatok támasztják alá. Napi egy pohár 18%-kal növeli a kockázatot – minden további pohár további 18%-ot jelent. Szintén klinikai vizsgálatok támasztják alá a kardiovaszkuláris betegségek kockázatát, ezen belül is kifejezetten az elhízással együttjáró magas vérnyomást. A köszvény és a zsírmáj egyre fiatalabb korban alakul ki szintén eme ártatlannak gondolt szokásnak a következtében.

E felmérések alapján arra jutottak a kutatók, hogy napi egy pohár cukros üdítő 11%-kal növeli az idő előtti elhalálozás esélyét. További terhelést jelent a pénztárcádnak, a mikroműanyagok a szervezetednek, a PET palack pedig a környezetednek. 

A cukor- és üdítőipar fizetett kutatói persze más eredményeket hoznak ki. Sajnos a pénz nagy úr, és az élelmiszeripar hatalmas üzlet… Mégis tehetsz ellene! Mit ajánlunk?

A boltok hívogatóan tálalják töménytelen mennyiségben az édes mérgeket. Gondoskodni a gyerekekről és magunkról nekünk kell. A legfontosabb lépés talán itt is a megelőzés: azok a gyerekek, akik kiskorukban nem kapnak cukrozott üdítőt, jobban képesek a figyelmüket koncentrálni, nyugodtabbak, fizikailag kitartóbbak cukrot fogyasztó társaiknál. Magatartásproblémák is sikerrel kezelhetők cukormegvonással (ami hasonló fázisokon megy keresztül, mint a drogelvonás. Sajnos meg kell küzdeni a gyerekek dührohamaival is egy ilyen döntés után.) Jó hír, hogy az a gyermek, aki nem szokott rá kiskorában, a későbbiekben is inkább a tiszta vizet választja szomjoltásra.

Az üdítők és energiaitalok nem csak az elhízás kockázatát fokozzák

 Válassz egészséges megoldást a melegben:

A legnagyszerűbb szomjoltó a tiszta víz. Ha ízre vágysz, tegyél bele citromot, és egy szál citromfüvet, vagy mentát. 

Ha sok volt a cukros üdítő, segítsd a tested! Készíts Chlorofil hűsítőt: méregtelenít, vitalizál, energiával tölt fel, és véd a szabad gyökök ellen. Kellemes mentolos ízvilága a legnagyobb melegben is hűsít. Egyszerű szódával felöntve is remekül érezhetően vitalizál, és feltölt energiával, a vér oxigénfelvevő képességét emeli.

– 25 – 50 ml Chlorofil

– 3 dl frissen facsart narancslé

– kevés friss citromlé

– szénsavas víz vagy tiszta víz ízlés szerint. 

DuoLife Egészséges életstílus - Allergia, és asztma csökkentéséhez és  kezeléshez kiválóan hat...!!!! Probáld ki minnél hamarabb , hogy tudj  ÖRÜLNI A TAVASZI ZSONGÁSNAK..... A Lucerneből származó folyékony klorofill  különösen értékes sok ok

Ha már alakul a baj (magas a vércukorszint), akkor a természetes összetevőkből álló ProCardiol szedésével komoly eredményeket lehet elérni a vércukorszint rendezésével. Ahhoz, hogy személyesen milyen változtatásokra van szükséged, jelentkezz állapotfelmérésre és konzultációra! (Ami nem helyettesíti az orvosi diagnózist és ellátást)

Jelentkezni telefonon vagy messenger üzenetben tudsz: 

Lalinda Babai 06 20 3366169

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1