Levegő böjt

Kedves Böjtös Társaim!

Eltelt egy Év. Az Évkör a vége felé jár, mindannyian legszívesebben visszahúzódnánk otthonainkba, és szeretteink társaságában töltenénk csendesen az időt.

Az idei böjt időszaka: 2018. december 11-20.

 A levegő böjtöt nem hirdetem meg külsősöknek idén sem, viszont megújult tartalommal érkeznek a levelek, és még egy ajándék is becsempésződik. 

Képtalálat a következőre: „ajándék”

 

Emlékeztek a Föld böjtre? Arra kértelek Benneteket, hogy mutassátok meg a teremtőképességeteket. Az igazi ajándék ha tárgyi formában jelenik meg, mindig a teremtőképesség egy darabkájának átadása.

A Téli fordulópont sokkal régebbi időszakra nyúlik vissza, mint a kereszténység által ünnepelt Karácsony. A Fény győzelmét a Sötétség felett, az ujjászületést ünnepeljük. Tudtátok, hogy a sámáni kultúrában hagyomány volt az ajándékozási szertartás? Nem Ördögtől való dolog: a megosztás örömét ünnepelték a régiek. Ez a hagyomány vált bevásárlási őrületté – viszont az adni akarás a legtöbb esetben tiszta indíttatásból fakad. Ajándékozni jó.

Ez lesz a legszívmelengetőbb böjt az évkörben – most a böjt küzdelem helyett édes lemondássá, fényes töltekezéssé válik. Étkezési megszorítások lesznek a napi rutin megtörése miatt,  de talán a nagy karácsonyi étkezések előtt jól is fog jönni egy kis előzetes súlyvesztés, tisztulás. A nagy karácsonyi rohanásba ez a böjt becsempészi a karácsony üzenetét úgy, hogy figyelembe veszi a XXI. századi szokásokat. Tehát a szétesés helyett tematizál, segít ritmust tartani a karácsonyi nyugati hajtásban, hogy az ünnep kiborulás helyett szervezett, lélekemelő találkozás legyen egymással és a Fénnyel.

 

Képtalálat a következőre: „advent”

 

Mit fogsz kapni 10 napon keresztül?

 leveleket, melyek a lelkedhez szólnak, és megágyaznak a tudatos boldogságnak;

 ötleteket, amivel minél nagyobb fényt tudsz magad köré vonni;

– információkat az ünneppel kapcsolatban;

– térrendezési és ajándékozási tippeket;

– szépségápolási javaslatokat, hogy a fény ünnepén Te is ragyoghass.

Ezt a programot nem hirdetem meg külsősöknek, csak azok társak csatlakozhatnak, akik már legalább egy programban részt vettek, vagy személyesen ajánlót kap tőled,és ezen az űrlapon keresztül jelentkezik.

Mibe fog ez kerülni?

 

Idén ez a böjtprogram térítésmentes! Hívd meg bátran szeretteidet, ismerőseidet, akiknek szerinted jó lehetőség a böjt az advent idején a készülődésre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1