Kudarc nem létezik, csak egyéni megoldások

Ha döntöttél, minden segítséget megkapsz - kifogást találni egyszerűbb, mint erőfeszítést tenni.
Kérek részletes leírást!
TILOS A BÖJT, HA:

  • Gyermeket vársz,
  • Szoptatsz épp;
  • Nemrég műtöttek, vagy súlyos beteg vagy;
  • Legyengültél;
  • Anorexiás vagy,
  • 20 év alatti vagy;
  • Amennyiben állandó gyógyszeres kezelés alatt állsz – ill. ez esetben kötelező konzultálnod a kezelőorvosoddal.
– Jól hangzik, de én ilyet nem tudok csinálni.

Ezt nagyon sokszor hallottam – és a legnagyobb életváltások ezek után a mondatok után kezdődtek el.

A 4 évszak böjtprogram tényleg egyénre szabott. Akkora terhet veszel fel, amekkora a fejlődésedet szolgálja. Folyamatos támogatást kapsz a levelekben és a csoportos felületen.

Még sose sikerült egy fogyókúrám sem.

Ennek oka az, hogy a támogatás nélküli erőfeszítés felőrli a lelki erőt.  A hiba a támogatás hiányában volt. Itt veled lesz a közösség ereje, és a folyamatos impulzusok, melyeket naprakészen kapsz. Ezen felül személyesen bármikor megkereshetsz, ha elakadsz. Másrészt a böjt nem fogyókúra, hanem egy teljes átalakulási folyamat.

Én az ilyenhez gyenge és kicsi vagyok.

Ez egy kellemes kifogás amikor valaki nem akar erőfeszítést tenni a saját érdekében. Tedd meg az első lépést! A továbbiakban sokan fogjuk a kezed, hogy végig tudd csinálni!

Végigcsinálni sokkal nagyobb kaland, mint kifogásokat gyártani. Ez mindennel így van – a komfortzónán kívül kezdődnek a kalandok.

– Ehhez én már túl öreg vagyok.

 A böjthöz csak túl fiatalnak lehet lenni. Fejlődő szervezet nem böjtölhet. Azon kívül mindenki számára egy szike nélküli műtét.

Drága.

A böjt során olyannyira megváltoznak a kiadási szokásaid, hogy a befektetett összeg többszöröse marad a pénztárcádban. Ilyen sokszintű spórolásban ritkán van részed. A szemléletváltás meglepő gazdasági eredményekkel zárulhat számodra is. A 4 évszak böjtprogram komolyan foglalkozik a gazdasági előrejutással, és a pénzügyek ésszerűsítésével.

Én csinálnám, de család mellett nem megy.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a családra jó hatással van az, ha egyik tagja komolyan böjtöl. A kezdeti ugratások a kitartás és a változások után a családra is jótékony hatással vannak.

Bármilyen furcsa, sok esetben a családtagok is valamilyen szinten beszállnak a böjtbe, ill. az életreformba.

Ennyit nem ér meg.

Egy 5 – 7 napos böjtkúra 70 – 120.000 Ft között van. Ennyi idő alatt kevés lényegi változás megy végbe.Az Integral FastHealing  online böjtkúráit otthoni körülmények között, munka mellett végezheted szakszerű vezetéssel és támogatással 40 napig! 

– Egyedül nem megy. 

Tényleg nem 🙂 Ideje új barátokat, ismerősöket szerezned! Itt olyanokkal ismerkedhetsz, akik hasonlóan nyitottak, és keresik az Élet kérdéseire a választ. Böjtprogram után tőlem függetlenül alakultak kirándulócsoportok, vannak, akik összejárnak, vagy valamilyen tanfolyamra jelentkeztek együtt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1