Kudarc nem létezik, csak egyéni megoldások

Ha döntöttél, minden segítséget megkapsz - kifogást találni egyszerűbb, mint erőfeszítést tenni. Kérek részletes leírást!

TILOS A BÖJT, HA:

  • Gyermeket vársz,
  • Szoptatsz épp;
  • Nemrég műtöttek, vagy súlyos beteg vagy;
  • Legyengültél;
  • Anorexiás vagy,
  • 20 év alatti vagy;
  • Amennyiben állandó gyógyszeres kezelés alatt állsz – ill. ez esetben kötelező konzultálnod a kezelőorvosoddal.

– Jól hangzik, de én ilyet nem tudok csinálni.

Ezt nagyon sokszor hallottam – és a legnagyobb életváltások ezek után a mondatok után kezdődtek el.

A 4 évszak böjtprogram tényleg egyénre szabott. Akkora terhet veszel fel, amekkora a fejlődésedet szolgálja. Folyamatos támogatást kapsz a levelekben és a csoportos felületen.

Még sose sikerült egy fogyókúrám sem.

Ennek oka az, hogy a támogatás nélküli erőfeszítés felőrli a lelki erőt.  A hiba a támogatás hiányában volt. Itt veled lesz a közösség ereje, és a folyamatos impulzusok, melyeket naprakészen kapsz. Ezen felül személyesen bármikor megkereshetsz, ha elakadsz. Másrészt a böjt nem fogyókúra, hanem egy teljes átalakulási folyamat.

Én az ilyenhez gyenge és kicsi vagyok.

Ez egy kellemes kifogás amikor valaki nem akar erőfeszítést tenni a saját érdekében. Tedd meg az első lépést! A továbbiakban sokan fogjuk a kezed, hogy végig tudd csinálni!

Végigcsinálni sokkal nagyobb kaland, mint kifogásokat gyártani. Ez mindennel így van – a komfortzónán kívül kezdődnek a kalandok.

– Ehhez én már túl öreg vagyok.

 A böjthöz csak túl fiatalnak lehet lenni. Fejlődő szervezet nem böjtölhet. Azon kívül mindenki számára egy szike nélküli műtét.

Drága.

A böjt során olyannyira megváltoznak a kiadási szokásaid, hogy a befektetett összeg többszöröse marad a pénztárcádban. Ilyen sokszintű spórolásban ritkán van részed. A szemléletváltás meglepő gazdasági eredményekkel zárulhat számodra is. A 4 évszak böjtprogram komolyan foglalkozik a gazdasági előrejutással, és a pénzügyek ésszerűsítésével.

Én csinálnám, de család mellett nem megy.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a családra jó hatással van az, ha egyik tagja komolyan böjtöl. A kezdeti ugratások a kitartás és a változások után a családra is jótékony hatással vannak.

Bármilyen furcsa, sok esetben a családtagok is valamilyen szinten beszállnak a böjtbe, ill. az életreformba.

Ennyit nem ér meg.

Egy 5 – 7 napos böjtkúra 70 – 120.000 Ft között van. Ennyi idő alatt nem megy végbe semmilyen lényegi változás. Az Integral FastHealing  online böjtkúráit otthoni körülmények között, munka mellett végezheted szakszerű vezetéssel és támogatással 40 napig! Ezen túl a saját folyamatodat támogató szolgáltatók állnak rendelkezésedre a piaci ár töredékéért csupán azért, mert részt veszel a 4 évszak böjtben. (Többek között magánorvosi támogatást kérhetsz.) Ez persze választható, nem kötelező.

– Egyedül nem megy. 

Tényleg nem 🙂 Ideje új barátokat, ismerősöket szerezned! Itt olyanokkal ismerkedhetsz, akik hasonlóan nyitottak, és keresik az Élet kérdéseire a választ. Böjtprogram után tőlem függetlenül alakultak kirándulócsoportok, vannak, akik összejárnak, vagy valamilyen tanfolyamra jelentkeztek együtt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1