Oldal kiválasztása

Tűz böjt - a szenvedélyért

Úgy érzed, hogy sosincs erőd végigvinni a dolgokat? Nincs erőd valami új dologba belevágni? Pislákol, vagy kialudt a belső tűz? Már nehéz lelkesedni bármi iránt is?
MOST belevágok!

Jó hír: a változást saját környezetedben is végigviheted. A négy évszak böjtprogram egész éven át elkísér, minden évszak erejét kihasználva a tisztulásra és épülésre. Jelenleg a tűz felélesztésének van itt az ideje, mely nélkül nincs életöröm, alkotás, szerelem. A lelki és életmódbeli változások folyamatosan újjáélednek egymásra épülnek, és lépésről lépésre kimozdítanak a jelenlegi helyzetedből.

Tovább
  • Az tűz böjt elvégezhető tisztán online kapcsolódással is bárhonnan a világból!
  • Napi rendszerességgel kapod a feladatokat, lelki gyakorlatokat és a javasolt étrendet. Ez a ritmus benne tart a folyamatodban.
  • Szükség esetén skype tanácsadással segítem a fordulópontokat, elakadásokat.
  • A spirituális gyakorlatok nyilván személyes részvételt igényelnek, ám a folyamat feladatai az online utasítások alapján is tökéletes eredményt hoznak.
  • Egyéni munkával még mélyebben haladunk.

Mi történik veled a tűz böjt alatt?

tekinteted kifényesedik, tested és arcod kisimulragyogóvá válik. A  10. nap végére úgy érzed, valósággal újjászülettél.  Eltűnik a fáradtság, újra eltölt a végtelen energia érzése, és átjár a tetterő, valamint az elfojtott belső tüzed újjáéled.

 A tűz böjt sem éhezés, hanem szabad emberek önálló döntése a szellemi fejlődésük és fizikai állapotuk javítása érdekében. Sőt! A tűz böjt étkezése igazán nem hasonlít a klasszikus böjthöz, főleg a folyamat elején. Egy speciális étrend és gyakorlatsor segít egyensúlyba hozni a benned alvó tüzet.

 

Tovább

A tűz böjt ideális időpontja a nyári hónapok alatt van. A nyári napforduló előtt gyakoroljuk csoportban, de egyénileg bármikor elkezdhető a nyári hónapok alatt.

A nyári 10 napos speciális böjt a nyári napforduló előtt esedékes. A nyár legerősebb napjait használjuk fel a saját belső tüzünkhöz való kapcsolódáshoz. A belső tűz elengedhetetlen az élet szenvedélyéhez – a boldog áramláshoz, a szenvedélyes szerelemhez és alkotáshoz. Ennek a böjtnek a célja a belső tűz kiegyensúlyozása.

 

Három böjtös út - melyiket válasszam?

Mit várhatsz a tűz böjttől?

A 10. nap végére a tudatosságod, életkedved érezhetően megerősödik. A vonalaid karcsúbbak lesznek, az arcod tisztább, a szemeid ragyogóbbak, sugárzóbbak, igézőbbek. Az életkedved és az alkotókedved megnő, a belső tüzed felélénkül. A szenvedélyhez más viszony fűz majd, mint eddig. Mindig mástól várjuk, hogy lobbantsa lángra a szenvedélyünket, és kizárólag a szerelemre gondolunk a szenvedély hallatán. A tűz böjt a szenvedélyt kiterjeszti az élet más területeire is.

Három gyakorlatsor közül választhatsz:

1.) Csökkentett növényi étrend, mely segít ráhangolódni a nyári étkezésre. Azoknak ajánlom, akik aggódnak, hogy végig tudják-e csinálni, pörgős napjaik vannak, nem tudnak kicsit sem kiszakadni a hétköznapok forgatagából. Lényege: napra lebontva kapsz egy ajánlott étrendet, mely illeszkedik az idényjelleghez, és könnyedén elkészíthető, követhető. Természetesen mint mindig, változtatni, továbbgondolni ér.

2.) Intermittent fasting – avagy a részleges böjt – azoknak ajánlom, akik nem vállalhatják be a szigorú léböjtöt élethelyzetük, egészségi állapotuk, vagy bármi egyéb ok miatt, de szeretnének egy gyors, hatékony megkönnyebbülést a nyár előtt. Ez a módszer hosszú ideig folytatható, a közös kezdés jó lehetőség az életmódváltásra. Lényege: visszafogottan lehet enni a nap bizonyos időszakában. Erre az időszakra írok étrend javaslatot. Viszont a nap másik időszakában lényegében léböjt, ill. a merészebbeknek víz böjt. Ez szabadon eldönthető, választható.

3.) Smoothie böjt – léböjt helyett – a forró nyári napokra ráhangol. Úgy állítottam össze a gyorsan elkészíthető smoothie-kat, hogy olcsó, kellemes, tartható böjtöt tudj idén. Lényege: könnyen elkészíthető detox smoothie-k a nap folyamán. Erre nagyon rá lehet szokni a hőség idején. Természetesen receptekkel.

Lehet-e variálni a három böjtformát? IGEN! Mint mindig, legyen a tested a bölcs vezető.

Szerelmi rágódás esetére kifejezetten ajánlom a tűz böjtöt – és hát napsütés, nyár, szenvedély.

Böjtölök 🙂

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1