Oldal kiválasztása

Tavaszi nagyböjt

a 40 napos nagyböjt útjai
Kérek tájékoztatót!Feliratkozom

Csermely

Tartalma:

– egy ingyenes online szakácskönyv;

– egy célkitűző lap, mely segít rendszerezni a gondolataidat az életben;

– teljes idővonal és programnaptár az idei víz böjthöz;

– testi és lelki vezérfonal;

– gyógyteák pontos ajánlással;

– szolgáltatók ajándék kuponjai, melyek a böjtöt támogatják;

– Napi könnyen elvégezhető lelki gyakorlatok, napi gyakorlatok, melyek végigvisznek az újjászületés folyamatán;

– Facebook csoportban személyes és csoportos támogatás;

– Személyes „ügyelet”, avagy telefonos rendelkezésre állás problémás helyzet esetére.

Térítési díja:  9900 Ft

 

Patak

– A fentieken kívül csoportos találkozások: szám szerint háromszor. Ezek a találkozók az egyes szakaszok között nyújtanak nagyon alapos, személyre szabott felkészítést.

– Ha teljes megtisztulásra vágysz, és a 10 napos léböjtöt is szeretnéd végigcsinálni a folyamat során, akkor feltétlen ezt a megoldást javaslom! Csak a Patak program résztvevői kapják meg a 10 napos léböjt vezérfonalát! Ha vidéken, vagy másik országban élsz, akkor egy órás Skype felkészítés benne van az árban.

– Személyes támogatást szükség esetén telefonon vagy Skype-on a világ bármely táján napi 24 óra rendelkezésre állással!

Térítési díja: 14.900 Ft

 

 

 

 

Belső Árnyék

Csak a 40 napos böjtöt végzetteknek!

Mindent tartalmaz, amit a Patak program. Az általános leveleken kívül a Belső Árnyék programban részt vevők egy plusz napi töprengőt kapnak, amivel a belső árnyakkal tudnak szembenézni és fényt vetíteni a sötét helyekre. Erősen haladó újjászületési forma. A belső árnyékokkal, „démonokkal” való szembenézés és megtisztulás útja. Ha tavaly böjtöltél, akkor pontosan tudod, hogy szeretnéd-e ezt az utat választani.

Térítési díja: 14.990 Ft

Belső Fény

Csak a Belső Árnyékot végzetteknek!

Mindent tartalmaz, amit a Patak program. Az általános leveleken kívül a Belső Fény programban részt vevők egy plusz napi töprengőt kapnak, amivel a belső fényt tudják életre kelteni. Az újjászületés legfontosabb lépcsőfoka. A belső árnyékokkal könnyebb szembenézni, mint a valós fényünkkel, nagyszerűségünkkel. Ha végigjártad a belső árnyék útját, érdemes megkoronázni a böjtsorozatod a Belső Fénnyel.

Térítési díj: 14.990 Ft

Új Forrás

A Patak vagy Belső Árnyék program záró autentikus tűzön járással koronázva.

Ha ezt a programot választod, akkor egy különleges, hagyományos, sorsfordító beavatással zárod a 40 napos böjtöt. A létszám limitált. Amennyiben betelik, több jelentkezést nem tudunk fogadni.

Mindenki, aki az Új Forrás programot választja, külön leírást kap a tűz szertartásról.

Ez a program az újjászületés lehetősége.

  „Az ember két dologtól fél igazán: a haláltól és a tűztől. Ha átmész az élő tűzön, többé semmi nem lehetetlen számodra.” Tatus

Térítési díja: 29.900 Ft

Az ár tartalmazza a böjttörő vacsorát, a szállást és a teljes szertartás díját.

Balatoni böjtös-kényeztető töltődés

Egy különleges együttlét a bikiniszezon előtt. 5 napig azon dolgozunk, hogy testi-lelki jóllétben fogadd a nyarat. A tábor egyszerre lesz kikapcsolódás, tanulás, mozgás és léböjt. Aki végigcsinálta a léböjt programot tavasszal, annak speciális könnyített táplálkozást biztosítunk, ugyanis semmiképp nem ajánlatos ilyen közel egymáshoz két léböjtkúra.

A programból:

  • Reggeli yoga Bóné Zolival – a test felébresztésére;
  • Minden napi fittness gyakorlás Lengyel Ágival, hogy megismerd a fittness irányzatokat, és kipróbálhasd, melyik számodra a legtesthezállóbb;
  • Napi meditációs gyakorlás – a relaxtól a meditációig Lalindával. Többféle lelki gyakorlatot élhetsz át, és kiválaszthatod a számodra legjobban illőt a kártékony stressz kezelésére, ill. az intuíció felébresztésére.
  • Wellness élmények közösen;
  • Kapcsolat-tükör –  mély mozgásos-színterápiás szomatodráma, mely a kapcsolataidról adnak mindennél pontosabb képet (magadhoz, a környezetedhez, és a párkapcsolathoz)
  • Közösségi élmények – kapcsolódunk, beszélgetünk magunkról, a kapcsolatainkról, és arról, miként lehet másként folytatni az életutunkat;
  • kirándulás, a Balatoni táj élvezete…

Tehát 5 nap, ami csak rólad szól. Kicsit megállítjuk az életet, rátekintünk a MOST-ra, eszközöket adunk a lelki és testi fejlődésedhez. Szükség esetén egyéni konzultációkkal támogatunk, legyen szó fittnessről, táplálkozásról, vagy a lelked legmélyebb ösvényeiről.

Helyszín: tervezetten Balatonalmádi, de az érdeklődők számától függ a pontos helyszín.

Időpont: tervezetten május 16-21 (5 nap, 4 éjszaka)

Részvételi díj:  150.000 Ft/Fő

Most csak a részvételi szándékot, érdeklődést jelezd. A jelentkezés nem elköteleződés, nem számít megrendelésnek, csupán az igényfelmérést szolgálja.

Az érdeklődők számára a pontos dátumot, programot, helyszínt február 1. hetében küldjük ki.

Mielőtt belevágsz, tájékozódj ha még nem tetted!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1