Oldal kiválasztása

2020 – Az újjáépítés évei

Ha ezt a levelet olvasod, akkor már valamilyen formában találkoztunk: lehet, hogy a múltban egy hirdetésre iratkoztál fel, és az is lehet, hogy más részt vettél valamilyen programon. Az idei böjtprogramot ugyanis nem hirdettem meg a szokásos módon. Újjáépíteni hívlak: magadat, kapcsolataidat, a környezetedet, és a Földet. 

 

20-as évek - teremtés!

NAGYBÖJT 2020

Változások a folyamatban:

Részletekért kattintson ide

Formai változtatás: nem a hagyományos leveleket kapod, hanem naponta 1-1 linket. A linken éred el a napi feladatokat, gondolatokat szépen áttekinthetően.

Formai változtatás2: Hetente egy magazin jellegű oldalt küldök érdekességekkel, és olyan inspiráló hírekkel, melyek az életmód, táplálkozás, lélek témakörében osztanak meg tudományos berkekben is elfogadott nézőpontokat.

Tartalmi változások: az alapprogram tartalma nagyban változott mind az étkezés, mind a napi kérdések tekintetében. Az alap, a belső árnyék, belső fény felosztás megmaradt – hisz ami jó, azon csak formailag változtattam.

Kapcsolattartás: idén több személyes találkozó lesz, melyek időpontjait lejjebb találjátok. A felajánlás díjába az ezeken való részvétel bele van kalkulálva. Ezek: gyalogos túra, kerékpártúra, filmnézés a sport és táplálkozás témaköréből, és egy közös gyalogos edzés, mely egy technikát tanít a szívet, testsúlyt karban tartani. Időpontok lejjebb.

Böjtelvonulás: a tűzön járás előtt a böjt lezárásaként tartok 3 napos CSEND és böjttábort. Akkor indul a tábor, amennyiben megfelelő számú jelentkező lesz. Technikai: az eredmény érdekében ajánlok egy appot és technikai eszközöket, melyek segítenek a cél eléréséhez.

A díjazás: Ezt a böjtöt most nem vállalkozóként vezetem, ezért nem hagyományos díja van. Tiszteletdíjként, felajánlásként tudsz hozzájárulni a program folytatásához, melynek ajánlott árait feltüntettem. Ezek alacsonyabbak az eddigi áraknál természetüknél fogva.

Az Élet maga a mozgás, a felfedezés

Közös programok

Ahhoz, hogy erőt tudjuk adni egymásnak, és feltöltődjünk, el kell mozdulni a hétköznapok kényelméből. Mint tudjátok, a csodák odakinn vannak. Tehát kalandra fel! Bármely programhoz csatlakozhatsz! A programoknak külön díja nincs, külsősök is jöhetnek.

! A jelentkezési lapon jelöljétek be, hogy melyik programra szeretnétek jönni. A szervezéshez nagyon fontos ismernem a létszámokat!

FEBRUÁR 29.: Nyitó alkalom + FILMKLUB.

Milyen filmet nézünk?

A film egy érdekes, szórakoztató dokumentumfilm a teljesítmény és a táplálkozás összefüggéseiről. Valóban a sportolók elfogynak, ha nem esznek húst? Milyen táplálkozás segít abban, hogy megőrizzük a fiatalságunkat? 15:00 órakor kezdünk. Helyszín a jelentkezők számától függ. 

MÁRCIUS 07: Gyaloglás a szív, és akinek szükséges, a fogyás érdekében.

Milyen a sportos séta?

Talán olvastál róla, hogy a megfelelő intenzitású gyaloglás jobban segíti a fogyást, mint a rosszul kivitelezett futás. Könnyebb megtanulni, és a szíved érdekében napi szinten gyakorolni. Jó hír, hogy nehezebben adod fel, hiszen csak több helyre kell gyalog menned. Gyakorolható kutyasétáltatás közben, munkába menet, vagy esti fejkiszellőztetés gyanánt. Fontos azonban megismerni, hogy számodra mi a megfelelő intenzitás. Ezért gyalogolunk betonon, terepen és erdőben egyaránt. Érdemes beszerezni egy pulzusmérő órát, nagyban segít kontrollálnod a folyamatot. A sétát minden időben megtartjuk, hiszen az időjárás nem hátráltathat a céljaink elérésében! Ezért ha esik, ha fúj: megfelelő öltözetben gyere. Kb 1,5 óra intenzív mozgásra számíts! Várok mindenkit erre az egyszerűnek látszó, de nagyszerű programra 🙂

MÁRCIUS 21: Gyalogtúra a Gerecsében

Túra útvonala, találkozás

A Gerecse megújult tájvédelmi körzetében kirándulunk ezen a napon. Tatabányán találkozunk 10:00 óra magasságában a vasútállomáson. Budapestről rövid vonatúttal érdemes eljutni a találkozási pontra. Egy hosszú lépcsősort megmászva megnézzük Európa legnagyobb madár emlékművét, a Turult. Ezután végigmegyünk a geológiai tanösvényen, és bemászunk a híres “Szelim barlangba”. Onnan elzarándokolunk aránylag egyenes terepen a bányász kilátóig, amelyre a bátrak fel is mászhatnak. Ezután visszatérünk az emlékműhöz, ahonnan a jelentkezők megmászhatják a szédítő szikláit biztonságosan, hisz kiépült itt is a Via ferrata. A jelentkezőkkel erről külön egyeztetünk. A vasalt úton való túravezetésnek és az eszközök kölcsönzésének díja van. Ennek összegéről tájékoztatlak Benneteket. Ez a programpont nem kötelező, csak annak javaslom, aki kedvet érez a könnyed falmászáshoz. Valóban könnyed, csodálatos élmény mindenkinek.

ÁPRILIS 04. – Kerékpártúra a Velencei tó körül, és az ingókövekhez gyalogtúra

Kerékre fel!

Ide jön a tartalKerekezni szuper dolog! Még azok is a mozgás és a haladás határtalan szabadságát élhetik át, akik valamilyen oknál fogva nehezen gyalogolnak, fáj a lábuk, vagy sérülés érte őket. A kerékpár élvezetesen olvasztja le a kilókat arról, akinek feleslege van, edzi a szívet, az izmokat. De ennél lényegesen fontosabb, hogy boldoggá teszi a lelket! Gyorsabb, mint a gyaloglás, és mégis sok szép helyre tekereghetsz akár a lakóhelyed környékén is. A tókerülés hagyomány a bicajosok körében. A Budapesthez viszonylag közeli Velencei tó pont jó célpont egy közös tekeréshez: viszonylag lapos, nem túl hosszú a túra, jól megközelíthető. Külön ajándék egy beépített gyalogtúra, mely az ingókövekhez vezet, ezekhez a ritka természeti képződményekhez. Egy könnyed egynapos túrára megyünk. Találkozunk a Velence vasútállomáson. Fontos, hogy műszakilag jó kerékpárral gyere! Amennyiben ilyen nincs, Velencén van lehetőséged kölcsönözni egyet.om

ÁPRILIS 10-11 Tűzön járás, és közös böjttörés

 

Böjtölök

Böjt tábor

ÁPRILIS 08-11 BÖJT ELVONULÁS ÉS TŰZÖN JÁRÁS

A CSEND TÁBOR a böjt koronája. 08-án kezdjük a tűzön járás előtti 3 napos teljes víz böjtöt.

BÖJT TÁBOR

Ez azt jelenti, hogy 3 napig csak vizet iszunk. Ha ide jössz, akkor akkor előtte a 10 napos aktív böjtszakaszban nem javaslom a léböjtkúrát. Akik a böjttáborba jönnek, ezen a 10 napon könnyű zöldséglevest fogyasszanak! Ez fontos, a csak forrásvíz nagyon erősen tisztít. A testet és az emésztést segíteni szeretnénk, véletlen sem tönkre tenni!!! Erről nagyon pontos tájékoztató megy majd úgyis ki a jelentkezőknek, érdeklődőknek.

Helyszín: Vinye, erdei házikó.

A tábor tartalma:

  • 08-án délelőtt megérkezünk. Mindenki megkeresi a számára legszimpatikusabb nyughelyet a házikóban.
  • Délben: nyitókör, a helyszín ismertetése, CSEND feladatalapok, kártyák kiosztása.
  • CSEND fogadalom. Minden résztvevő kap majd felkészítő levelet a teljes programmal.
  • Ezután megkezdjük az aktív CSEND szakaszt konkrét feladatokkal, erdőfürdővel, belső csend gyakorlatokkal.
  • 08-án már semmit nem fogyasztunk, és mindez 11-én a reggeliig tart. Amennyiben valaki inzulinrezisztenciával, vagy cukorbetegséggel küzd, és szeretne jönni, jelezze nekem! Nekik mindenképp szükséges az evés, ugyanakkor a lelkigyakorlatot tarthatják.
  • 10-én megérkeznek a tűzön járók, és a tűzön járás előkészítő gyakorlataiba a csendtartással együtt bekapcsolódunk.
  • Este, a tűzön járás után együtt, közösen törjük meg a böjtöt tiszta növényi táplálékokkal.
  • Másnap reggeli, amikor találkozunk, beszélgetünk, elbúcsúzunk a CSENDtől, és megkezdjük a húsvéti ünneplést.
  • A CSEND tábornak konkrét díja van. Tűzön járással, szállással, étkezéssel és a böjtprogrammal együtt 38.000 Ft Erről természetesen tudunk számlát adni.

Tűzön járás

A szertartásvezető idén is Tatus lesz. A helyszín ismét Vinye, annak is a szokásos eldugott zuga az erdőben. Idén is fehér ruha az ajánlott, és a bakonyi erdő továbbra is kora áprilisban hideg.

A SZER azok számára, akik nincsenek benne a CSEND folyamatban:

– 10-én legkésőbb 15:00 óráig megérkezés.

– 9 gázló lelki gyakorlat a Cuha völgyében azoknak, akik délig megérkeznek.

– közösen építi mindenki a máglyát, és a tánckört.

– pihenés, ameddig a szertartásvezető jelt nem ad a kezdéshez.

– Tatus elmondja a szertartás rendjét, szabályait. Ezeket mindenkinek meg kell fogadni a biztonság, és a többiek érdekében!

– Közösen elmegyünk a szertartás helyszínére, és kezdetét veszi a hosszú tánc, utána pedig a tűzön járás.

– a szertartás végén visszajövünk közösen a házba, és megtörjük a böjtöt.

– alvás

– egészséges reggeli, teázás, beszélgetés, majd hazautazás.

A Tűzönjárás több előkészületi munkát igényel a helyszín részéről. Ezért ez a program is kötött díjazású, melynek ára étkezéssel, szállással, szertartásvezetéssel 12.000 Ft. Erre a programra az is jöhet, aki nem böjtölt.

Integrál tanuló csoport

Részletekért kattintson ide

Integrál szemléletű lélektan – ön- és emberismeret elmén innen, elmén túl. Ezt a tanfolyamot, önismereti csoportot hiánypótlónak szánom a résztvevők számára. Azt tapasztaltam, hogy a klasszikus tudományos körökben ördögnek valónak találják a spirituális tapasztalásokat és tanításokat, míg a spirituális körökben gyöpös emberek világtól elzárt csapatának gondolják a tudósokat. Pedig van közös nevező, ahol mindenki a méltó helyét foglalhatja el a Világban. Egy kicsit sem klasszikus útra hívlak: elmélet és gyakorlat a lélek világában. Lélektan, spiritualitás és segítő gyakorlat, amely által jobbá teheted a kapcsolataidat, jobban megértheted önmagad, és valós segítséget tudsz majd nyújtani a hozzád fordulóknak akár hivatásod a segítés, akár a hétköznapokban fordulnak hozzád sokan tanácsért. (Ugyanakkor hivatalos végzettség hiányában tudnod kell, hogy nem végezhetsz segítő tevékenységet. Ezzel a tudással természetes laikus segítőkészséged fog szintet ugrani.) Sok érdekes tényt, kutatási eredményt ismerhetsz meg a nagyvilágból. Minden témát saját élmények feldolgozásával tesszük érthetőé, érdekessé. A csoportban lehetőség van több támogatást, visszajelzést kapni a fejlődéshez. Téged hívlak, ha: – szeretnél komplexen rálátni a lelki folyamatokra önmagadban és másokban; – segítő feladatokat látsz el az életében – akár hivatásszerűen, akár természetesen, és szeretnél fejlődni; – tanultál valamilyen alternatív segítő módszert, és szeretnél többet tudni; – szeretnél jobban rálátni a saját, és a körülötted lévők folyamataira; – amennyiben sokan fordulnak hozzád problémáikkal, és érzed, hogy az „engedd el” típusú válaszoknál többet is adhatnál; – szeretnél új dolgokat tanulni, és egy jó csapatban fejlődni. A tanfolyam két féléves lesz, zárt rendszerben dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy az induló alkalom után új emberek nem kerülnek felvételre a biztonságotok miatt. Keretek: – Havonta 1 alkalommal találkozunk – szombat vagy vasárnap csoportdöntés szerint. – Helyszín: létszámfüggő, de mindenképpen Budapesten. – Jegyzetet minden alkalommal kaptok nyomtatva minden témához. A jegyzet része a feldolgozást segítő kérdés és feladatsor is. Ennek ára 2500 Ft / félév – Ár: 10.000 Ft / alkalom, vagy 47.000 Ft / félév (5 hónap) – Júliusban, és 2021 januárjában 4 napos elvonulás / tábor. Tematika: 2020 február: Integrál alapok I.: holonok, kvadránsok. Az egyén és a család mint holon. A 4 kvadránsban való részvétel. Saját rendszer elemzése a 4 kvadráns alapján. 2020 március: Integrál alapok II. Tudat szintjei, a tudat állapotai. A módosult tudatállapotok jellemzői, kiváltó okai. Mire jó a módosult tudatállapot, mikor veszélyes? Miként hatnak az egyes drogok? Módosult tudatállapotokban való terápiák, önismereti élmények. Gyakorlattal, önelemzéssel. 2020 április: Fejlődéslélektan (prenatális, perinatális és posztnatális) Avagy – hogyan hat a tudomány legújabb kutatásai alapján a születés előtti időszak az emberi életre. Mi az, ami magyarázható, mi az, ami klasszikus tudományos módszerekkel nem? A születés mágiája – miként hat a szülésszületés rítusa az ember életére? 2020 május: Az ego fejlődése. Susanne Cook Greuter alapján. Mi az EGO? Hogyan működik? Tényleg el kell hagyni? Milyen fejlődési fázisokon megy át az ego? Mit mond a tudomány, és mit mondanak a régi bölcseletek? Önelemzés, helyzetek elemzése a segítő kapcsolatban. 2020 június: színpszichológia I. (Elsődleges és másodlagos színek érzelmi, fejlődéslélektani, finomenergetikai megjelenése, ezek megjelenése a színválasztásban.) Lehetséges patológiák, ezek kezelésének módszerei. 2020 július: 4 napos erdei tábor. 2020 szeptember: A segítő beszélgetés elmélete és gyakorlata I. (térrendezés, értő figyelem, a csend helye és szerepe, támogató figyelem formái és megnyilvánításai) 2020 október: Színpszichológia II. (harmadlagos színek pszichológiája) 2020 november 2 nap! : A segítő beszélgetés és konzultáció (kérdezés, összefoglalás, tükrözés.) Alapkonzultáció szabályai Aura-Soma üvegválasztás alapján. Vasárnap: Gyakorló konzultáció 2020 december: Tiszta kommunikáció. A játszmamentes kommunikáció alapszabályai a segítő kapcsolat során, és a hétköznapi életben. 2021 január – Belső CSEND tábor. Fontos: a tanfolyam a személyes fejlődést szolgálja, nem vált ki semmiféle hivatalos végzettséget! A jelen jogszabályok alapján szigorúan szabályozott, hogy milyen keretek között végezhet valaki hivatalosan segítő tevékenységet.
Amennyiben megfordult a fejedben, hogy jobban megismernéd önmagad, vagy szeretnél segíteni másoknak, és fejlesztenéd a technikád, jó lehetőség integrál szemléletben tanulni.

Ajánlott díjak

Összefoglalva a programot, és ajánlott díjait:

A.) Csak neten kéred az anyagokat: 5000 Ft

B.) Szeretnél személyesen is a programokon részt venni: 10000 Ft

C. ) Szeretnél eljönni a böjtelvonulásra is: 38.000 Ft (ebben benne van minden program)

Szeretnél eljönni a tűzön járásra: választott program (A vagy B) + 12.000 Ft

Integrál önismereti csoport: 10.000 Ft / alkalom, vagy 47.000 Ft / félév + tábor

Feliratkozás után megkapod a bankszámla számot, ahová a felajánlást köszönettel fogadom. Mivel nem vállalkozóként vezetem az idei böjtöt, minden feliratkozó megkapja a leveleket felajánlástól függetlenül – viszont nekem a rendszert fenn kell tartanom mindenképp, és sajnos annak a díját a szolgáltatók kiszámlázzák.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1