Oldal kiválasztása

A magunk kis világában megteremthetjük a belső békét, az egyensúlyt, a harmóniát azáltal, hogy rendet teszünk belül és kívül is. Mert ahogy odabent rend van és béke, úgy elrendeződnek körülöttünk is a dolgok, és sokkal jobbnak találjuk a külvilágot is.

Bagdy Emőke

Ajándék a léleknek

Neked igazából mit jelent ez az ünnep?

  • Gyakorlatilag: feladatok, szokások, tennivalók. (Ami terhes neked, azok közül van, ami elhagyható?))
  • Lelkileg: szereted a Karácsonyt? Hogy ünnepeltétek gyerekkorodban? Ezek közül a szokások közül mit hoztál magaddal? Most hogy ünneplitek? Mitől ünnep az ünnep személy szerint neked?
  • Spirituálisan? Neked milyen szakrális, szent kötődésed van a Karácsonyi, a Napfordulóval kapcsolatos ünnepkörhöz?

! Idén december 21- én a Jupiter és a Szaturnusz együtt áll, ez fényes csillagként lesz érzékelhető, látható. A Fény ünnepén az Ég is jelet küld. Hangolódj rá, szervezd majd úgy az estéd, hogy meg tudd figyelni, és rá tudj hangolódni az üzenetre, amit Te kapsz!

Ajándék!!

Érdekes jelenségnek vagyok tanúja: egyre több barátom, és a családom is felvetette, hogy ne ajándékozzunk egymásnak semmit idén. Furcsa visszhangot keltett bennem. Ugyanúgy, mint ahogy a “megrendelt” ajándéktárgyakat sem (néhány különleges helyzetet kivéve.) Az ajándékozás hagyománya nem a keresztény kultúrkör találmánya. Az egymáshoz tartozást, az egymás iránti szeretetet fejezi ki. Az igaz, hogy eltávolodott az elmúlt évek során a valódi értelmétől ez a szokás, és mindenkit őrületbe hajtó, túlköltekező lelketlen tárgyhajsza lett belőle.

Egy szónak is száz a vége: az ajándék személyessége és dematerizálása (nem anyagi ajándékok adása) kifejezetten j irányvonal lehet a jövőre nézve. Ismét egy ilyen ötlet. Alig kerül valamibe (kevés utánajárás lehet). Kamaszgyerekkel kifejezetten jó ötlet elkészíteni a hétvégén. Hosszú ideig kitart.

Jóskavicsok

Hozzávalók:

20-30 szép formájú kavics (ha nincs idő összeszedni a Duna partján, nagyobb barkácsáruház kert osztályán tudsz venni alacsony áron.)

alkoholos filcek (ha van otthon, akkor üvegfesték)

20-30 ” jóslat”. Segítek: lelki béke, új kihívások, felszabadulás, új kapcsolat, jó hír, légy óvatos! , boldogság, valami véget ér, valami új kezdődik, utazás, kisüt a nap, … stb.

Tedd egy tálba, és a betérő egyet választhat. (Magával is viheti.)

Étkezés - figyelemfelhívás!

Fizikailag a holnapi naptó, ami az utolsó böjtnap azt ehetsz, amit akarsz. Ugyanakkor javaslom megfontolásra az alábbiakat:

  • Egy teremtő időszakot vittünk végig. Ha csak elolvastad a leveleket, akkor is ráhangolódtál valamennyire a megteremteni kívánt jövődre.
  • 21-e a Fény Ünnepe, a csúcspont. Addig tartózkodj még a hústól, az alkoholtól és az édességtől, feldolgozott élelmiszertől.
  • 21-én csinálj valami szertartást, ha nyitott vagy rá: húzz kártyát, önts gyertyát, írj magadnak automatikus írással instrukciókat gyertyafénynél, dobolj, imádkozz,,,, ami közel áll hozzád!
  • Jusson eszedbe: tested a lelked temploma! Élvezd az adottságait! A bűn nem a természettől ered, hanem az embertől, aki uralni akarja a természetet.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1