Oldal kiválasztása
Üdvözöllek a Fém Bivaly tavaszi böjtjében!

A Fém Bivaly éve dolgos évet vetít elénk!

A 2021-es év egy illúziókat leromboló időszak után köszönt ránk. Ezt tekinthetjük jó jelnek: túl sok dolgot vett magától értetődőnek a nyugati ember, és elfelejtett a gazdagságának örülni. A közösségek, a barátságok, a természet mind megsínylette ezt a vakságot. Hatalmas vagyonok keletkeztek valós befektetett munka, és tudás nélkül. Ez változik a 2021-es évvel. Eljött a kitartó munka ideje! Idén keményen oda kell tenni magunkat a produktív munkába. A befektetett munka eredményt hoz – ugyanakkor idén nem játszik túl nagy szerepet a mázlifaktor. Gyakorlatias évre számítunk: a tradicionális megoldások hoznak elsősorban eredményt a spekuláció helyett. Tehát munkára fel – akár a konyhában is! A családi kapcsolatok, barátságok megerősítésének is kedvez ez az év. Az emberi kapcsolatok is munkát igényelnek egymástól. Felhívni a másikat, megünnepelni a barátságot, találkozni, közös programokat szervezni, beszélgetni… Nem csak egy-egy digitális mosolyt dobni.

Az egészségemegőrzés is az év kiemelt feladatai közé tartozik: az egészség is törékeny, és nagyon kell rá vigyázni. Részigazság, hogy minden a fejben dől el: eldől a lélegzetvétellel, a táplálkozással, a velünk élő baktériumok összetételével, a lelkiállapotunkkal, a környezettel, ahol élünk… Tehát ez a törékeny ökoszisztéma ugyanannyira könnyen felborul, mint a Földanya egyensúlya, vigyázni kell rá. Ebben az évben kiemelten igaz: megelőzni egyszerűbb, mint gyógyítani.

Újdonság! Állapotfelmérés orvos által is értelmezhető módon!

Hogy vagy? Megmondjam?

Idén egy komoly és fontos újdonsággal bővül a program. Az elmúlt évek egyik tapasztalata az volt, hogy szükséges az objektív állapotelemzés a folyamat elején – és sok esetben a végén. Sajnos az egészségügy annyira túlterhelt, hogy az évenkénti nagylabort is nehéz megszervezni az állami szektorban. 

A 2021-es évtől egy teljes körű állapotfelméréssel vághatsz bele a böjtbe:

 • vércukormérés;
 • koleszterinszint mérés;
 • húgysavszint mérés;
 • véroxigénszint mérés;
 • pulzus és vérnyomás mérés;
 • testösszetétel  elemzés orvosilag hitelesített eszközzel;
 • EKG

A mérésekről, ezen adatok fontosságáról és értelméről itt olvashatsz.

A mérés nem helyettesíti az orvosi laborvizsgálatot, ugyanakkor megbízhatóan kimutatja klasszikus, az orvos által is elemezhető módon az elváltozásokat. Tehát ha valami elváltozás van, az látszik, és időben megteheted a megfelelő lépéseket – akár természetgyógyászati eszközökkel a böjtfolyamatban, akár komolyabb elváltozás esetén időben orvoshoz tudsz fordulni. Az eredményeket e-mailben is megkapod az EKG görbével együtt, amit szükség esetén meg tudsz mutatni/ el tudsz küldeni az orvosodnak.

Az állapotfelmérést ajánlott legalább a böjtfolyamat elején elvégezni! Kisebb elváltozások esetén a folyamat végén is. Az állapotfelméréshez időben be kell jelentkezni – tehát érdemes mielőbb dönteni! Ha léböjtön is részt szeretnél venni, mindenképp javasolt az állapotfelmérés!

Akár ajándékozhatsz is egy ilyen kellemes hangulatú, személyes elemzést családtagjaidnak, barátaidnak, akikért aggódsz.

Ha 2021 január 30-ig jelentkezel, az ár:

 • 15.000 Ft / Fő; az alap böjtprogramot ajándékba kapod.
 • A felmérés, elemzés és tanácsadás 1 órát vesz igénybe.

Fizetni majd a helyszínen kell, számlát is ott adok. Ha ajándékba adod az állapotfelmérést, akkor is az utalás csak a megajándékozott időpontja előtt lesz aktuális – számla ellenében.

FONTOS: az idei böjt korán kezdődik, így az idő véges. Meghatározott számú konzultációt tudok addig tartani, tehát érdemes mielőbb jelentkezni.

Vágj bele!

Böjt 2021

A tavaszi böjt 2021 február 17 – április 02-ig tart

Mint tudod, böjtölni nem lehet online, csakis a valós életben. Az online forma a kapcsolattartás, és a folyamatos kontakt biztosítására vonatkozik. A tavaszi böjt hosszú folyamat, el lehet benne fáradni. Egyedül végigcsinálni fegyelmezetten kizárólag nagyon alapos indokkal, és a világ támogatásával lehet. Még egy fontos szempont, hogy egyre többet tudunk meg a kutatásoknak és a hagyományoknak hála a böjt fiziológiai és lelki folyamatairól. Ezek figyelembe vételével készült a program – a ma emberének életritmusát is figyelembe véve.

Az elmúlt évek azt mutatták meg, hogy több lehetőségre van szükség. Minden év más és más – ahogy minden ember is. Az onlineböjtben kiválaszthatod a te élethelyzetednek a megfelelő folyamatot – ha pedig nem tudsz dönteni, személyes segítséget is kapsz.

A böjt alapvetően lelki gyakorlat, így erősen hangsúlyos a spirituális vonal világnézettől függetlenül. Rendet kell tenni kívül és belül. Ehhez kapsz napi feladatokat idén is. A vezetett böjt nem hagy magadra a felmerülő kérdésekkel és nehézségekkel.

Mi is történik 46 nap alatt?

 • Kiválasztod a böjtös zarándokutadat – 3 lelki úton indulhatsz el.
 • Megkapod a felkészítő anyagokat: testi és lelki vezérfonalakat, fontos dátumokat, beszerzendő kellékeket.
 • Ha kérsz ezen felül személyes konzultációt, javaslom, jelentkezz be állapotfelmérésre!
 • Február 16-tól megkapod minden este 18:00-kor a következő napra vonatkozó inspirációt: lelki gyakorlathoz kérdést (nem vallásos, hanem önismereti jellegű!), testápolási gyakorlatot, és egy rendrakó ajánlatot. Minden napra pici pár perces dolgokat, ami benne tart a folyamatban.
 • Ha az Éledés utak valamelyikét választod, személyesen is találkozunk 2 alkalommal (vagy Zoom-on)
 • A tűzön járás a folyamat beavatása – külön lehet rá jelentkezni bármely utat járónak. Ennek időpontja 2021- április 02. Nagypéntek. Csak akkor tartjuk meg, ha van elég jelentkező, és a külső feltételek is adottak.

 

Böjt 2021- Melyik úton indulj el?

A tavaszi böjt 2021 február 17 –  április 02-ig tart

Ezeken az árakon január 30-ig tudsz jelentkezni! Utána a böjtajánló megváltozik – tehát idejében foglald le a helyed! 

Kikelet – a teljes böjtfolyamat külső-belső rendrakásra hangolva. Ez az alapprogram. Ha belemerülsz, teljes újjászületés lesz az eredménye. A böjt előtt megkapod a vezérfonalat, a táplálkozási ajánlásokat, a lelki vezérfonalat, majd a napi feladatokat, töprengőket tartalmazó leveleket. Ha szeretnéd a 10 napos léböjtöt is végigcsinálni, akkor állapotfelméréssel jelöld meg a jelentkezési lapon! Ez az elmúlt évek tapasztalata szerint elengedhetetlen.

Ára: csak online program: 6000 Ft (léböjt nélkül)

Állapotfelmérés: 15.000 Ft ( Ha eljössz állapotfelmérésre, a Kikelet programot ajándékba kapod.)

ÉledésBelső árnyék. Ezt a böjtöt akkor válaszd, ha legalább egyszer végigcsináltad az alapprogramot! Ennek a folyamatnak is az alapja a Kikelet program. E mellé kapsz mélyebb lelki gyakorlatokat, mely segít szembenézni a belső árnyékoddal. Tehát mindenképp idő és lelki tér szükséges hozzá. Ennek a programnak része alapvetően a 10 napos léböjt.

Éledés – Belső Fény. Ezt a böjtöt akkor válaszd, ha már szembenéztél a belső árnyékoddal! A Kikelet program levelei mellé kapod a belső fényeddel összekapcsoló feladatokat. Nehéz út! Tartalmazza a 10 napos léböjtöt.

Éledés programok ára: csak online program: 7000 Ft

Állapotfelméréssel: 15.000 Ft (Ajándékba nem adható!)

Tűzön járás: erről majd a folyamat kezdetén küldök tájékoztatást. A járvány miatt nagyon sok a kérdőjel. Egyelőre kérlek, azt jelöld be, hogy ha minden összeáll, akkor jönnél-e egy autentikus szertartásra! Előre kalkulált ára szállással, böjttörő éjjeli étkezéssel és reggelivel 15.000 Ft.

Végre újra 40 napos böjt! Jelentkezz itt:

Itt tudsz jelentkezni:

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1