Oldal kiválasztása

A koplalásban is van isteni,
Akkor tud a zseni – teremteni.

Zempléni Árpád

A 2022-as levegő böjt egy különleges év különleges integrációja.

Az eddigiektől pont ezért eltérő tartalommal, a már megszokott formában jövök. Ha egy évben csak egy folyamatot szeretnél végigcsinálni, javaslom, hogy ez legyen az.

Omlik össze a világunk - Csak nyugodtan, átgondoltan!

Háború, áremelés, egzisztenciális krízis, infláció…

Régóta beszélünk róla, hogy megváltozik a világunk – és most itt van, valóban megváltozik. A változás sok embernek fájdalmas, hisz a jól megszokott világ nagyon gyorsan omlik össze. Néha azt érzem, hogy évek óta a böjtökkel erre a folyamatra készülünk, hogy ez ne traumatikus legyen, hanem valóban valami emberibb  élet születése.

Igazából teljesen mindegy, hogy a gyíkemberek, Bill Gates, a földönkívüliek, a kínaiak vagy a háttérhatalom szabadította ki ezt a szellemet a palackból. Persze akár elfogadhatjuk, hogy maga a Természet regulázza ezáltal meg az emberiséget, vagy egyszerűen túltoltuk. A lényeg: ez a helyzet itt van velünk, itt is marad – valamit kezdeni kell vele.

  •  

Node hogy jön ide a böjt?

Úgy, hogy ideje visszatérni az emberi kerékvágásba. A kiút ezúttal is befelé vezet.

Kalandra fel!

Menetrend

Az idei böjt menetrendje:

Start: december 11. – ekkor kezdődik a leépítő szakasz. Ez 14-ig tart.

Léböjt/böjt: december 15-16-17

Felépítő szakasz: 18-19-20.

A leveleket mindig egy nappal előbb kapjátok meg, kivéve az első 4 nap receptjeit. Azokat előbb elküldöm, hogy át tudjátok gondolni, és meg tudjátok venni a nagyon egyszerű hozzávalókat.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1