Oldal kiválasztása
Üdvözöllek a víz Nyúl évének tavaszi böjtjében!

A víz nyúl éve nagy lehetőségeket tár elénk!

A 2022-es év egy illúziókat leromboló időszak után köszönt ránk. Ezt tekinthetjük jó jelnek: túl sok dolgot vett magától értetődőnek a nyugati ember, és elfelejtett a gazdagságának örülni. A közösségek, a barátságok, a természet mind megsínylette ezt a vakságot. Hatalmas vagyonok keletkeztek valós befektetett munka, és tudás nélkül. Erre sokan ráláttak a bivaly és a tigris évében, és új utakat kerestek maguknak.

A víz nyúl éve a érdekes módon idén a nagyböjttel együtt indul. A kínaiak szerint békét, és jólétet hoz. Mind a kettőre szükségünk van – átgondolt módon. A jólét biztonságot, de nem hedonizmust jelent, a béke pedig egy nyugodt állapot a lelkünkben.

Aki nyitott, ebben az esztendőben stabilizálhatja anyagi helyzetét, vagy elindíthatja az a biztonság irányában. Fontos, hogy régi beidegződésekkel nehéz új utakra menni. legyél nyitott!

 

Állapotfelmérés új módszerekkel!

Hogy vagy? Megmondjam?

Az elmúlt évek egyik tapasztalata az volt, hogy szükséges az objektív állapotelemzés a folyamat elején – és sok esetben a végén. Sajnos az egészségügy annyira túlterhelt, hogy az évenkénti nagylabort is nehéz megszervezni az állami szektorban.

Lehetőséged van egy nagyon alapos állapotfelméréssel indítani a böjtöt

 • vércukormérés (opcionális)
 • véroxigénszint mérés;
 • pulzus és vérnyomás mérés;
 • testösszetétel  elemzés orvosilag hitelesített eszközzel;
 • Biorezonanciás állapotfelmérés (komplex)

A mérés nem helyettesíti az orvosi laborvizsgálatot, ugyanakkor megbízhatóan kimutatja klasszikus, az orvos által is elemezhető módon az elváltozásokat. Tehát ha valami elváltozás van, az látszik, és időben megteheted a megfelelő lépéseket – akár természetgyógyászati eszközökkel a böjtfolyamatban, akár komolyabb elváltozás esetén időben orvoshoz tudsz fordulni. Az eredményeket e-mailben is megkapod az EKG görbével együtt, amit szükség esetén meg tudsz mutatni/ el tudsz küldeni az orvosodnak.

Az állapotfelmérést ajánlott legalább a böjtfolyamat elején elvégezni! Kisebb elváltozások esetén a folyamat végén is. Az állapotfelméréshez időben be kell jelentkezni – tehát érdemes mielőbb dönteni! Ha léböjtön is részt szeretnél venni, mindenképp javasolt az állapotfelmérés!

Akár ajándékozhatsz is egy ilyen kellemes hangulatú, személyes elemzést családtagjaidnak, barátaidnak, akikért aggódsz.

Ennek a szolgáltatásnak az ára

 • 15.000 Ft / Fő, és az alap böjtprogramot ajándékba kapod.
 • A felmérés, elemzés és tanácsadás 1 órát vesz igénybe.

Fizetni majd a helyszínen kell, számlát is ott adok. Ha ajándékba adod az állapotfelmérést, akkor is az utalás csak a megajándékozott időpontja előtt lesz aktuális – számla ellenében.

 

Vágj bele!

Böjt 2023

A tavaszi böjt 2023 február 22 – április 06-ig tart

Mint tudod, böjtölni nem lehet online, csakis a valós életben. Az online forma a kapcsolattartás, és a folyamatos kontakt biztosítására vonatkozik. A tavaszi böjt hosszú folyamat, el lehet benne fáradni. Egyedül végigcsinálni fegyelmezetten kizárólag nagyon alapos indokkal, és a világ támogatásával lehet. Még egy fontos szempont, hogy egyre többet tudunk meg a kutatásoknak és a hagyományoknak hála a böjt fiziológiai és lelki folyamatairól. Ezek figyelembe vételével készült a program – a ma emberének életritmusát is figyelembe véve.

Az elmúlt évek azt mutatták meg, hogy több lehetőségre van szükség. Minden év más és más – ahogy minden ember is. Az onlineböjtben kiválaszthatod a te élethelyzetednek a megfelelő folyamatot – ha pedig nem tudsz dönteni, személyes segítséget is kapsz.

A böjt alapvetően lelki gyakorlat, így erősen hangsúlyos a spirituális vonal világnézettől függetlenül. Rendet kell tenni kívül és belül. Ehhez kapsz napi feladatokat idén is. A vezetett böjt nem hagy magadra a felmerülő kérdésekkel és nehézségekkel.

Mi is történik 46 nap alatt?

 • Kiválasztod a böjtös zarándokutadat – 3 lelki úton indulhatsz el.
 • Megkapod a felkészítő anyagokat: testi és lelki vezérfonalakat, fontos dátumokat, beszerzendő kellékeket.
 • Ha kérsz ezen felül személyes konzultációt, javaslom, jelentkezz be állapotfelmérésre!
 • Február 21-től megkapod minden este 18:00-kor a következő napra vonatkozó inspirációt: lelki gyakorlathoz kérdést (nem vallásos, hanem önismereti jellegű!), testápolási gyakorlatot, és egy rendrakó ajánlatot. Minden napra pici pár perces dolgokat, ami benne tart a folyamatban.
 •  

 

Böjt 2023 - Melyik úton indulj el?

A tavaszi böjt 2023 február 22 –  április 06-ig tart

 

Csermely – a teljes böjtfolyamat külső-belső rendrakásra hangolva. Ez az alapprogram. Ha belemerülsz, teljes újjászületés lesz az eredménye. A böjt előtt megkapod a vezérfonalat, a táplálkozási ajánlásokat, a lelki vezérfonalat, majd a napi feladatokat, töprengőket tartalmazó leveleket. Ha szeretnéd a 10 napos léböjtöt is végigcsinálni, akkor állapotfelméréssel jelöld meg a jelentkezési lapon! Ez az elmúlt évek tapasztalata szerint elengedhetetlen.

Ára: csak online program: 5000 Ft (léböjt nélkül)

Állapotfelmérés: 15.000 Ft ( Ha eljössz állapotfelmérésre, a Csermely programot ajándékba kapod.)

Patak – Belső árnyék. Ezt a böjtöt akkor válaszd, ha legalább egyszer végigcsináltad az alapprogramot! Ennek a folyamatnak is az alapja a Kikelet program. E mellé kapsz mélyebb lelki gyakorlatokat, mely segít szembenézni a belső árnyékoddal. Tehát mindenképp idő és lelki tér szükséges hozzá. Ennek a programnak része alapvetően a 10 napos léböjt.

Ára: 10.000 Ft (Ajándékba nem adható)

Folyó – Belső Fény. Ezt a böjtöt akkor válaszd, ha már szembenéztél a belső árnyékoddal! A Kikelet program levelei mellé kapod a belső fényeddel összekapcsoló feladatokat. Nehéz út! Tartalmazza a 10 napos léböjtöt.

Éledés programok ára: csak online program: 10000 Ft

Állapotfelméréssel: 15.000 Ft (Ajándékba nem adható!)

 

Végre újra 40 napos böjt! Jelentkezz itt:

Itt tudsz jelentkezni:

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1