Oldal kiválasztása

Ha a jelenben úgy cselekszel, hogy az eszed már a jövőben jár, akkor jelenlegi tettedet már megosztott lélekkel teszed, így pedig nem érheted el, amit akarsz. A mostani cselekvésbe az egész lelkedet vidd bele!

Wallace D. Wattles

 

Gondolatok a lélekhez

2 éven belül mit szeretnél megteremteni:

  • anyagi szinten (írd össze: új autó, szekrénysor, megtakarítás, sporteszköz…)
  • szellemi szinten (tanfolyam elkezdése, lezárása, élmény megélése, meditáció gyakorlása, szertartáson való részvétel…)
  • hobbi, utazás (megtanulni, megszervezni, mi kell hozzá…)
  • kapcsolati szinten (ami rajtad múlik! a szerelem nem megrendelhető termék) – szülőkkel, barátokkal való kapcsolattartás, új kapcsolatok kiépítése (hol? hogyan? jó lehetőség az érdeklődési kör szerinti fb csoportok pl.)

ÍRD LE! Minden nap, ha eszedbe jut valami, írd hozzá a listához! Ezt a papírt (füzetet) tedd el jól!

Ezekből melyikkel hol tartasz?

Étel a testnek

Reggelire marad a szilva!

A következő őszi ajándék a padlizsán

Az egyik legjobb étel, ami sokszor mellőzve vagyon. A böjt után is ameddig lehet, iktasd be az étrendedbe! Magas koleszterin esetén kiváló gyógyétel. Vértisztító hatású, így az érfalak elmeszesedését gátolja. Serkenti az emésztést, így tökéletesen jó eleme minden salaktalanító kúrának. A, B1 B2 C vitamin tartalma magas, az őszi időszakban ez sem elhanyagolható. Érdemes padlizsákrémet eltenni télire, jól jöhet majd a hideg napokban.

Az egyik kedvenc padlizsános receptem az igen leegyszerűsített „ájult imám”, ami gyakorlatilag egy töltött padlizsán recept. Rengeteg formája van, én egy gyors formát írok le nektek:

A padlizsánokat félbevágod, kikaparod a húsát. Olíva olajon megfuttatsz egy nagyobb vöröshagymát, két paradicsomot, két paprikát. Ebbe belefőzöd a padlizsán kivájt húsát. Fokhagymával, sóval, pici mézzel, fél kk fahéjjal fűszerezed, majd belekeversz 2 csésze főtt rizst. Ezt visszatöltöd a padlizsánokban, sütőben összesütöd, és kész az ínycsiklandó étek. Mennyiségek: minden ízlés szerint!

 

Lékúra - opcionális

Te tudod, hogy idén mit szeretnél elérni a böjtöddel. Ha egy komolyabb salaktalanítási folyamatot is szeretnél, akkor mindenképp ajánlott a 3 napos léböjt.

A javasolt kezdet: szombat. Így a hévégén nyugalomban tudsz lenni, magadra tudsz figyelni. A lénapokra tiszta préselt gyümölcslére lesz szükséged. Ajánlom a dr Steinberger készítményeit. DM-ben lehet kapni. 3 üvegre lesz szükséged – döntsd el, melyikeket választod. A 3 napos léböjt során nem kell semmiféle hashajtást végezned! A napi 1 óra erős ütemű séta szabad levegőn mindenképp ajánlott!

Az üveg tartalmát 1:1 arányban hígítsd fel! Egész nap csak ezt idd. Szilárd táplálékot ezen idő alatt ne végy magadhoz. Ha mégis úgy érzed, hogy ez kevés, musttal kiegészítheted a kúraitalt. (ez a tisztító hatást is megteszi)

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1