Oldal kiválasztása

Néha azt gondolom, hogy az élet nem ér semmit. Meghalok, és az emberiségnek nem fogok hiányozni. Az emberiség is meghal, és az univerzumnak nem fog hiányozni. Az univerzum is meghal, és az örökkévalóságnak nem fog hiányozni. Jelentéktelenek vagyunk, apró porszemek az idő végtelenségében. Máskor meg azt gondolom, hogy mindannyian egy küldetéssel jövünk a világra, mindannyian betöltünk egy szerepet, mindannyian részei vagyunk egy nagy rendszernek. Talán csak icipici ez a küldetés, de ha jól meggondoljuk, lehet, hogy egy ilyen icipici dolog is kulcsfontosságú morzsája a nagy kozmikus tortának. Aprócska pillangók vagyunk, amelyek gyenge szárnycsapásai talán mégis távoli viharokat képesek támasztani az univerzumban.

Jose Rodrigues dos Santos

 

Kérdés a lélekhez

Kik és miként támogattak eddig küldetéseidben? Gondold végig az életed! Mikor, melyik időszakodban kik voltak melletted? Melyik életszakaszodnak mi volt a fő témája, küldetése? Ehhez régi fényképeket is igénybe vehetsz! Ez egy komoly feladat, ezzel foglalkozz a hétvégén!

Kényeztetés a testnek

Sétálj! Ütemesen a friss levegőn nagyot! Legalább 30 perc ütemes sétát ütemezz be a hétvégédbe! Ha tudsz, akkor menj természetes közegbe!

ajándék a térnek

És elérkeztünk a tisztítószerekhez: Nézd át , mennyire környezetbarát a tisztítószereid listája otthon. Igyekezz lecserélni azokat a termékeket, melyek ártalmasak a környezetre! Tegyél rendet a tisztítószereid között!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1