Oldal kiválasztása

Vigyázni kell az elhatalmasodó ábrándokra. Az ábrándozás titokzatos és finom, mint az illat. Úgy kapcsolódik a gondolathoz, mint az illat a tubarózsához. Egy mérgező gondolat néha szétterjeng és belénk hatol, mint a füst. Ábrándokkal és virágokkal egyaránt megmérgezhetjük magunkat. Kábító és előkelő, rettenetes halál. A téves gondolkodás a lélek öngyilkossága. Mérgezés. Az ábránd vonz, hízelkedik, csal, átfon s a végén bűntársává tesz. Bevon a lelkiismerettel űzött szemvényvesztő játékába. Elbájol. Aztán tönkretesz.

Victor Hugo

  •  

Kérdés a lélekhez

Milyen illúziókba, álmokba menekülsz? Milyen illúziókhoz viszonyítod az életed? Hogyan fut le nálad egy elégedetlenkedési hullám? (Amikor saját magaddal, az életeddel, a körülményeiddel vagy elégedetlen?)

Kényeztetés a testnek

Menj el szaunázni, ha tudsz! Erősíti az immunrendszert, és támogatja a méregtelenedést. Ha nem megy, használd a meleg májborogatást!

ajándék a térnek

Facebook és Insta profil kész. Most egy több napra való feladatot kapsz: szelektáld az e-maileket, könnyíts a postafiókodon! Töröld a már felesleges leveleket! Sőt, ha van inaktív postafiókod, azt is töröld!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1