Oldal kiválasztása

Föld böjt a teremtésért

"Bevonzás" helyett teremtsd meg! Nézz szembe az anyagiakkal való kapcsolatodra!

Termés – teremtés. Az őszi 10 napos böjt a bőségről, ill. a bőség megteremtéséről szól. Gyakorlati és lelki feladatokkal jutsz el ahhoz a célhoz, amit tavasszal megálmodtál, nyáron pedig az energiát gyűjtötted hozzá. Most itt az ideje a megvalósításnak, a „földelésnek”.

Milyen folyamatot indítunk el a föld böjttel?

 • Megtanulsz a bőségben is megelégedni a szükséges eléggel;
 • Megtanulod tisztelni az energiát – saját magadét, másokét és a Természetét;
 • Megtanulod áramoltatni az energiát – a tudást, az életerődet és a lehetőségeidet;
 • Megtanulod a gondolataid megvalósításának alaplépéseit;
 • Vigyázat: ezek nagyon gyakorlatias dolgok! Lustaságnak helye nincs!
Tovább

Az őszi böjt nem egy „pénzbevonzó tanfolyam”. A bőséget megteremteni gyakorlati úton lehet átszervezéssel, gazdaságtudatossági önismerettel, és különféle technikák megtanulásával. Pontosan tudom, hogy 10 nap erre nem elég. Ez a 10 nap ráébreszt, felébreszt, rámutat a lehetőségeidre. Lépésről lépésre haladunk most is, ahogy eddig tettük. Ha most csatlakozol a folyamathoz, akkor egy stabil alapot teremthetsz a folytatáshoz.

Mivel a gazdasági kérdések sok útkeresőt foglalkoztatnak, sok „varázstanfolyam” létezik, mely valóban jó gazdasági alapot teremt azoknak, akik létrehozták. A jólétet megteremteni lehetséges kemény és kitartó munkával, tudatos tervezéssel. Erre kíván elmozdítani ez a 10 napos folyamat.

Az őszi böjtben végig veszünk magunkhoz táplálékot, ám az ízek eltűnnek bizonyos mértékig. Ahhoz, hogy az élet anyagi oldalához kapcsolódni tudjunk, megvonjuk egy időre magunktól az élet felesleges terheit a táplálkozás területén is. Kiderül számodra, hogy mennyi felesleges dologgal terheled a tested és a lelked, miközben a legfontosabb élményektől mindez elveszi az életerődet.  Az őszi böjtben fizikailag annyit ehet mindenki, amennyit akar, ám csak egy fajta bizonyos kísérő gabonát fogyaszthat zöldségekkel. A kísérő gabona kiválasztására egy teszt szolgál, melyet az előkészületi levelekkel együtt megkapsz. Az őszi böjt nem csak nehéz, hanem nagyon tanulságos is: tapasztalod,  hogy mennyire a külső élményhatások irányítják az életedet. A tapasztalat az, hogy mellékhatásként súlycsökkenés történik a böjt alatt – ám ahogy eddig sem ez volt a fő cél, most is csak mellékhatásként tekintünk rá.

Az őszi böjt időtartama 10 nap

Az elmaradhatatlan negyedévenkénti állapotfelmérés új lehetőséggel.

Az állapotfelmérő eszközök sora bővült egy nagyszerű készülékkel: az EWS analizer pontosan detektálja a hiányokat, a többleteket, és személyre szabottan tudok így táplálékkiegészítőket, vitaminokat, vagy akár egyensúly helyreállító gyógytermékeket ajánlani. Persze annak örülünk a legjobban, ha ezekre csak minimálisan van szükség. Böjtösöknek az állapotfelmérés díja böjttel együtt 11.000 Ft. Aki csak állapotfelmérésre jelentkezik, annak az állapotfelmérés díja 10.000 Ft. Itt olvashatsz el mindent az eszközökről.

 

Arató út

Tartalom:

 • Testi vezérfonal
 • Lelki vezérfonal
 • Kísérő gabona teszt
 • Facebook csoportban online kísérés
 • Telefonos konzultáció lehetősége
 • Napi gyakorlatok e-mailben

Részvételi díj: 5000 Ft

 

Induljon a Föld böjt!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1