Oldal kiválasztása
Kedves Cégtulajdonos!
Az elmúlt két évnek a szolgáltatószektor volt az egyik nagy vesztese. A vendégkör még nem épült vissza a válság előttire, nehéz olyan új szolgáltatásokat bevezetni, ami egyrészt értéket képvisel, másrészt a vendégeknek is hasznos, ugyanakkor a szolgáltatóknak is érezhetően hasznot hoz.
Missziónk és víziónk: Egészséges életstílus, minőségi élet, magasabb életszívnvonal mindenkinek, akikkel találkozunk.
Egy gyümölcsöző együttműködés miatt kerestük fel Önt. Az együttműködésünknek két formáját ajánljuk fel:
Ha tud róla, tehet ellene
Programunk az egészségtudatos embereknek szól. Szűrőprogramunk lehetővé teszi a szabadidősportolók számára a tudatos, személyre szabott táplálékkiegészítők választását, ill. az esetleges kezdeti egészségi rizikófaktorok megismerését és korrigálását.

„Az embernek önmagát is össze kell szednie, ha az isteneket hívja” Hippokratesz

Egyedülálló szolgáltatást kínálunk, mely sem Önnek, sem a vendégeinek nem kerül pénzébe, ugyanakkor mindenki jól jár az együttműködéssel:

 • Természetgyógyász Szövetség által elfogadott biorezonanciás mérés, mely az egész test energetikai monitorozását jelenti. Ez az állapotfelmérés megmutatja a testben esetlegesen fellépő hiányokat, gyulladásokat, energetikai elváltozásokat, melyek a későbbiekben betegségekhez, fizikai elváltozásokhoz vezethetnek.
 • Amennyiben a vendég úgy dönt, a javasolt egyénre szabott vitaminokból, táplálékkiegészítőkből vásárolhat kedvezményesen a saját nevére;
 • Amennyiben Ön úgy dönt, hogy üzleti partnerként is érdekes lehet az együttműködés, vállalkozása adhatja el vendégeinek a prémium minőségű, ugyanakkor a magyar pénztárcához szabott termékeket. Ez minimális adminisztrációval, és költséggel járhat – a partneri megállapodásunktól függően.
 • Amennyiben Ön úgy dönt, hogy először csak szeretné megnézni, hogy fogadják vendégei a lehetőséget, egyeztessünk időpontot, kimegyünk a díjmentes mérésre. Ez esetben a mérés sem Önnek, sem a vendégeinek nem kerül pénzébe.

 

A másik szolgáltatás Önnek nem kerül pénzébe, ugyanakkor bevételt hoz.

 

 • Teljes természetgyógyászati állapotfelmérés: biorezonancia, testösszetétel elemzés, vércukor, koleszterin, húgysavszint mérés, vérnyomás és EKG. Ezen paraméterek alapján ki lehet szűrni a sportolás esetleges veszélyeit, a személyi edző tud módosítani szükség szerint az edzésterven, ill. indokolt esetben felkeresheti orvosát a sportoló. A mérésekről pontos leírást itt talál.
 • Ez esetben egy vendégre tanácsadással együtt 50 perc jut. Ez a szolgáltatás térítéses, mely térítési díj egy része Önnél marad. Természetesen a szolgáltatásról számlát adunk.
 • Ezt a szolgáltatást akkor is választhatja, ha az Ön cége elköteleződött bármely más disztribútornak, mely kizárja más termékek reklámozását, forgalmazását az Ön telephelyén.
Táplálékkiegészítők
A vitamin- és táplálékkiegészítő palettánk egyedi a magyar picn. Mind a vitamin, mind a medical formula, mind a sportkiegészítők a legnagyobb tisztaság elvén alapulnak. Nincs apró betű, nincs meglepő összetevő. Csak tiszta természet.
„A természet a legjobb patika.” Sebastian Kneipp
 • Adalékanyagmentes, GMO mentes, magas tisztaságú. jól hasznosuló termékek elérhető áron – az igényes fogyasztók kiszolgálására;
 • Kiváló ár-érték arány;
 • A piacon egyedülálló prémium termékek: vitaminok az egészség megtartásáért, medical formula kiegészítők az esetlegesen kibillent állapot helyreállításáért,f ehérjék, fittness táplálékok a sportolóknak, vegyszermentes kozmetikumok mindenkinek.
 • Tiszta címke program – a fogyasztó minden információt megkap a termékről a címkén, így felelősen tud dönteni, tájékozódni.
 • Csak tiszta összetevők adalékanyag nélkül;
 • Tiszta csomagolás – folyékony táplálékkiegészítőink orvosi üvegben kerülnek forgalomba.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
UA-100566282-1